API Duurzaamheidsmonitor melkvee - Update tussentijdse wijzigingen individuele melkveehouders

Aanbieder van de data: MilkBE

Deze API geeft een overzicht van de verschillen tussen audit-resultaten en de tussentijdse wijzigingen door de melkveehouder aangebracht wat betreft de duurzaamheidsmonitor. Deze analyse rapporten zijn beschikbaar per melkveehouder/leveraar.

Interesse in deze data? DjustConnect zorgt dat jouw data-aanvraag terechtkomt bij MilkBE. Na goedkeuring wordt de data-aanvraag verder gezet naar de betrokken landbouwers. Datadelen gebeurt hierdoor 100% Code of Conduct proof zonder dat je zelf de machtigingen moet beheren. In 1 connectie krijg je, na toestemming van de data-eigenaar, toegang tot de data. DjustConnect zorgt er ook voor dat al de transacties juridisch correct verlopen.

  • Tussentijdse aanpassingen duurzaamheidsmonitor rapport
  • Individuele Vlaamse melkveebedrijven
  • Resultaten beschikbaar via API, Excel of CSV
  • Gelinkt aan beslagnummer

Welke data?

** hier nog een paar voorbeelden geven? of een link naar overzicht van punten? ***

Technische info

Alle API's op DjustConnect zijn REST API's.

Deze API is op te roepen met een HTTP GET call en geeft een JSON antwoord terug.

Voor authenticatie wordt er gebruik gemaakt van Wederzijdse TLS-verificatie (clientcertificaatverificatie). Bovendien is het nodig om aan de HTTP Headers volgende waarde toe te voegen: "DjustConnect-Subscription-Key" met de sleutelwaarde die teruggevonden kan worden in de DjustConnect Portal.

Alle API's worden ter beschikking gesteld via Azure API Management.


Identificatienummer

Gebruik je een andere nummer dan het beslagnummer om uw landbouwers te identificeren?

Geen nood! Via de DjustConnect Identificatie Mapping API kan u dit beslagnummer eenvoudig koppelen naar uw eigen identificatienummer.