Voor wie?

Iedereen die wil bijdragen aan een innovatieve landbouw door datadelen met respect voor de boer, is welkom bij DjustConnect.

icon

land- en tuinbouwers

Als landbouwbedrijf produceer je naast kwaliteitsvolle producten ook heel wat data. Veel van deze data deel je ook met anderen, zoals je adviseurs, je leveranciers, je afnemers, je producentenorganisatie of coöperatie. Dit datadelen heeft grote voordelen. Heel vaak krijg je er beter advies, slimmere technologieën, optimale service  of minder administratie voor in de plaats. Maar als bedrijfsleider is het niet evident om het overzicht te bewaren van welke data je met wie deelt. DjustConnect zorgt ervoor dat je die controle terugkrijgt. Jij beslist met wie en waarom je jouw data deelt. Zo kan jij in alle veiligheid je data zelf beheren en  gerust genieten van alle voordelen van jouw data.

 • Jij bepaalt wie toegang krijgt tot je data. 

 • Op je persoonlijke dashboard behoud je het overzicht. 

 • Je kan je op elk moment bedenken en een toestemming weer intrekken. 

 • Datadelen zorgt voor slimmere adviestools en administratieve vereenvoudiging. 

icon

Data-aanbieders

Als toeleverancier, afnemer, producentenorganisatie of landbouwcoöperatie beschik je over data. Je hebt bedrijfseigen data of beheert data van landbouwers. Deze data kan van grote toegevoegde waarde zijn voor data-afnemers. Zij kunnen met deze data aan de slag om hun bestaande producten slimmer te maken of nieuwe digitale producten te ontwikkelen. DjustConnect zorgt ervoor dat deze data-afnemers jou vinden, dat je zelf niet hoeft te investeren in eigen datadeel-infrastructuur, dat je al jouw datatransacties eenvoudig kan beheren en dat alles correct afgehandeld wordt via één DjustConnect contract.

Ontsluit ook jouw data in alle veiligheid en met het volle vertrouwen en draag bij aan de ontwikkeling van een innovatieve land- en tuinbouw.

 • Wij maken jouw API's beschikbaar in de API-shop.

 • Je bereikt meer potentiële klanten. 

 • Jij beslist met wie je deelt, de boer beslist of de transactie doorgaat. 

 • Alle transacties zijn juridisch afgedekt en vervangen je individuele contracten met boeren én datagebruikers.

icon

Data-afnemers

Wil je je producten en diensten uitbreiden of verbeteren door ze te voeden met extra data? Bekijk op de DjustConnect-marktplaats het overzicht van de reeds beschikbare data. Gevonden wat je zocht? DjustConnect zorgt dat jouw data-aanvraag terechtkomt bij de juiste eigenaar. Datadelen gebeurt hierdoor 100% Code of Conduct proof zonder dat je zelf de machtigingen moet beheren. In 1 connectie krijg je, na toestemming van de data-eigenaar, toegang tot de data. Ook juridisch word je ontzorgd. DjustConnect zorgt ervoor dat al de transacties juridisch correct verlopen. Op die manier wordt datadelen voor iedereen veilig, transparant en eenvoudig.

Toch de nodige data niet gevonden? Neem dan contact op. We bekijken graag samen de opties.

 • Je hebt een centraal punt voor al je dataconnecties.

 • Vraag in een klik toestemming van boer en data-aanbieder. 

 • Na akkoord heb je toegang tot data uit de agrovoedingssector.

 • Dankzij de gedeelde data, kan je je producten en diensten uitbreiden en aantrekkelijker maken.

Heb je een vraag?

Wil je samenwerken of wil je beter begrijpen wat DjustConnect voor je kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen.