API Duurzaamheidsgegevens melkmachines en -koeltanks

Control

Deze API geeft informatie over de duurzaamheidsmaatregelen toegepast op de Belgische melkveebedrijven gerelateerd aan de melkmachine en -koeltank.

Interesse in deze data? DjustConnect zorgt dat jouw data-aanvraag terechtkomt bij Control. Na goedkeuring wordt de data-aanvraag verder gezet naar de betrokken landbouwers. Datadelen gebeurt hierdoor 100% Code of Conduct proof zonder dat je zelf de machtigingen moet beheren. In 1 connectie krijg je, na toestemming van de data-eigenaar, toegang tot de data. DjustConnect zorgt er ook voor dat al de transacties juridisch correct verlopen.

  • Gegevens van melkinstallatie en koeltank gerelateerd met duurzaamheid: frequentiesturing vacuĆ¼mpomp, warmterecuperatie en voorkoeling
  • Beschikbaar voor Vlaamse en Waalse melkveebedrijven
  • Gelinkt aan het PE nummer van de melkveehouder
  • Indicatoren voor duurzaamheid melk

Welke data?

Verschillende duurzaamheidsinitiatieven en hun vooruitgang worden in kaart gebracht op niveau van de melkveehouderij. Via deze API krijgt u toegang tot gegevens van de melkinstallatie- en koeltanks die gerelateerd zijn aan duurzaamheid.

  • Frequentiesturing vacuĆ¼mpomp aanwezig: ja/neen
  • Warmterecuperatie aanwezig: ja/neen
  • Voorkoeler aanwezig: ja/neen

Deze gegevens zijn beschikbaar van 2014 tot nu en worden weergegeven per melkveebedrijf met PE nummer als identificatienummer.

Technische info

Alle API's op DjustConnect zijn REST API's.

Deze API is op te roepen met een HTTP GET call en geeft een JSON antwoord terug.

Voor authenticatie wordt er gebruik gemaakt van Wederzijdse TLS-verificatie (clientcertificaatverificatie). Bovendien is het nodig om aan de HTTP Headers volgende waarde toe te voegen: "DjustConnect-Subscription-Key" met de sleutelwaarde die teruggevonden kan worden in de DjustConnect Portal.

Alle API's worden ter beschikking gesteld via Azure API Management.


Identificatienummer

Gebruik je een andere nummer dan het leveraarsnummer om uw landbouwers te identificeren?

Geen nood! Via de DjustConnect Identificatie Mapping API kan u dit PE-nummer eenvoudig koppelen naar uw eigen identificatienummer.