Workshop: Welke data oogst jij? | Interpom '22

28.11.2022

U kan er niet meer rond – digitalisering wordt een steeds grotere realiteit in uw sector. Daar is dus een berg data voor nodig, en veel van die data wordt verzameld op uw landbouwbedrijf. U heeft dus zeker al verzoeken gekregen om gegevens te delen met een externe partij. Maar wat is het voordeel van heel deze shift voor u? Daar willen we het graag samen met u over hebben.

Workshop: Welke data oogst jij? | Interpom '22

Dat het aantal schermpjes en sensoren in de landbouw toeneemt is inmiddels realiteit. Als landbouwer lever je naast jouw oogst namelijk ook een berg data. En je hebt zeker al verzoeken gekregen om jouw data te delen met anderen.

Maar wat is het voordeel hiervan voor jou? Daar willen we het samen met jou over hebben.

ILVO en PCA hebben samen al verschillende partijen in de sector bevraagd naar hun mening over data delen. Maar de mening van een grote groep aardappeltelers capteren, is cruciaal om mee vorm te geven aan de toekomst van digitalisering en datadelen.

We nodigen jullie graag uit om jullie opmerkingen, bedenkingen en wensen te formuleren zodat we ze meenemen in ons verdere traject. Tijdens een interactief gesprek met een open sfeer, ruimte voor discussie en respect voor elke betrokkene polsen we graag naar jullie mening en standpunten.

Waar?
Interpom, Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Zaal MC4

Wanneer?
Maandag 28/11/2022 - start 14u, einde rond 15u30

Workshop datadelen in landbouw ism PCA