Ontbijtevent Agridagen

20.05.2022

Dit is de pagina van het ontbijtevent op Ravels in 2022. Dit jaar gaat er opnieuw een ontbijtevent door, op vrijdag 16 februari 2024. Hiervoor kan je ook nog inschrijven.

ontbijtevent Agridagen DjustConnect

Data speelt steeds vaker een prominente rol in de agrovoedingsindustrie. DjustConnect begon aan een missie om deze data gemakkelijker toegankelijk te maken terwijl de landbouwer toch volledige controle over z’n gegevens bewaart. Zo kan data voor een aanzienlijke administratieve vereenvoudiging zorgen. En tegelijk verrijkend werken met nieuwe, slimme tools voor de sector.

Twee jaar na onze lancering kunnen we groot nieuws melden. Het prille concept is uitgegroeid naar een volwaardig platform. DjustConnect host vandaag een rits toepassingen die ons idee volop naar werkelijkheid omzetten.

Tijdens dit event willen we aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en live interviews met gebruikers de vele duidelijke voordelen van datadelen in en rond landbouw aantonen.

Nadien krijgt u de kans om te netwerken bij een heerlijk ontbijt.

Mocht u na uw inschrijving toch verhinderd zijn, gelieve ons dan te verwittigen via info@djustconnect.be . Wij vragen dit uitdrukkelijk aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Registreren kan via deze link: