Ontbijtevent Agridagen

19.04.2022

Data speelt een steeds prominentere rol in de agrovoedingsindustrie en dat is duidelijk te merken.
Op vrijdag 20 mei, organiseert DjustConnect een ontbijtevenement op de Agridagen in Ravels. Hier willen we de vele voordelen aantonen die datadelen voor u kan hebben.

uitnodiging Agridagen

Data speelt steeds vaker een prominente rol in de agrovoedingsindustrie. DjustConnect begon aan een missie om deze data gemakkelijker toegankelijk te maken terwijl de landbouwer toch volledige controle over z’n gegevens bewaart. Zo kan data voor een aanzienlijke administratieve vereenvoudiging zorgen. En tegelijk verrijkend werken met nieuwe, slimme tools voor de sector.

Twee jaar na onze lancering kunnen we groot nieuws melden. Het prille concept is uitgegroeid naar een volwaardig platform. DjustConnect host vandaag een rits toepassingen die ons idee volop naar werkelijkheid omzetten.

Tijdens dit event willen we aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en live interviews met gebruikers de vele duidelijke voordelen van datadelen in en rond landbouw aantonen.

Nadien krijgt u de kans om te netwerken bij een heerlijk ontbijt.

Mocht u na uw inschrijving toch verhinderd zijn, gelieve ons dan te verwittigen via info@djustconnect.be . Wij vragen dit uitdrukkelijk aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Registreren kan via deze link: