AgriTechDag '24

18.06.2024

Flanders AgrifoodTEF, dé Vlaamse Test- en Experimenteer Faciliteit bestaat 1 jaar! Na de succesvolle lancering op de Agritechdag 2023 komt er een nieuwe editie met eerste resultaten, extra services én een nieuwe primeur. Deze Agritechdag is een must voor iedereen die werkt op het innovatiekruispunt tussen agrifood én technologie. We demonstreren services en testinfrastructuur op maat van uw bedrijf zodat u uw AI-, data- of robotica-oplossing in een realistische landbouw omgeving kan ontwikkelen, testen en sneller op de markt kan brengen.

Kom langs en ontdek wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen.

Voor wie? Technologiebedrijven, -ontwikkelaars en -leveranciers, landbouwers, voedingsbedrijven, beleidsmakers en andere betrokkenen uit de landbouw- en voedingssector.

Wat mag je verwachten?

10u: Onthaal met koffie

10u30 tot 12u15: Cool Energy Event

Interesse in duurzame energie of het ecologisch regelen van het stalklimaat? Combineer dan de Agritech namiddag met het Cool Energy Event in de voormiddag. We presenteren efficiënte koelsystemen of duurzame energieoplossingen met minder gebruik van fossiele grondstoffen en delen kennis en ervaringen met smart control, warmtepompen en hybride PV-T panelen.

11u tot 12u: Control dealerdag – op uitnodiging

11u: Officiële Opening van de AGRITECHDAG 2024 met persprimeur: hoe ver loopt de digitale rode loper? - op uitnodiging

12u15: Lunch met Cool Energie innovatiemarkt

13u30 – 15u: Workshop AI, ook voor jouw bedrijf?

Je verneemt hoe je bedrijf aan de slag kan met AI: van applicaties voor big data in de cloud tot artificiële intelligentie in IoT sensoren of smartphone. Niet te missen voor professionals die aan de slag zijn met productontwikkeling, productmanagement, R&D,... in de agrifoodsector of servicebedrijven zoals technologiebedrijven en machinebouwers.

13u30 – 16u30: Doorlopend live demo’s

Met de focus op veehouderij krijgt u de TEF services gedemonstreerd in concreet uitgewerkte demo’s zodat u inspiratie opdoet rond artificiële intelligentie, data en robots in de agrovoedingssector.

16u30: Verwachte einde

Het Cool Energy Event en Agritechdag lopen vloeiend in elkaar over. Gebruik deze kans om moderne spitstechnologie op het ILVO-bedrijf in actie te zien.