DjustConnect en WatchITgrow op Interpom 2021

28.11.2021-30.11.2021

Vind ons op 28, 29 en 30/11/2021 samen met WatchITgrow terug op Interpom te Kortrijk Xpo!

Onder het motto "Let's reconnect the potato chain" komen DjustConnect en WatchITgrow samen op Interpom om te tonen hoe je kan connecteren met handige en innoverende tools. DjustConnect toont hoe u veilig en eenvoudig uw landbouwdata kan delen met enkel en alleen uw toestemming en hoe u over alle data-aanvragen en -transacties overzicht kan bewaren. WatchITgrow toont hoe u vlot en efficiënt jouw percelen kan opvolgen door middel van het delen van uw data via DjustConnect.

Deel data via DjustConnect met WatchITgrow

DjustConnect biedt als datadeelplatform een veilige en eenvoudige manier om data te delen met verschillende slimme en innoverende applicaties in de landbouwsector. Als landbouwer en teler wordt u verzekerd dat u als data-eigenaar gerespecteerd zult worden, het uw keuze is met wie u data deelt, enkel en alleen met uw toestemming, en dat u het overzicht kan bewaren over alle data-aanvragen en -transacties. Het delen van data biedt vele voordelen, voor zowel de hele sector als u als landbouwer/teler. Wil u meer te weten komen over de voordelen van datadelen en hoe u dit kan doen of heeft u nog andere vragen rond datadelen? Neem een kijkje op de DjustConnect-website!

WatchITgrow is een online informatieplatform dat landbouwers bijstaat om hun percelen vlot en efficiënt te kunnen opvolgen. WatchITgrow gebruikt verschillende databronnen waaronder satellietbeelden, weersgegevens, bodemdata, IoT en gebruikersdata om informatie te kunnen genereren over onder andere de groei en gezondheid van de gewassen, om taakkaarten aan te maken en nog veel meer. Dankzij deze informatie kan de teler tijdig ingrijpen of bijsturen waar nodig en zijn oogsten duurzaam verbeteren. Uw voordelen als teler zijn o.a. vereenvoudigde opvolging van uw gewassen, gedetailleerd overzicht over de gezondheidstoestand van uw gewassen, gepersonaliseerd advies. Benieuwd naar alle voordelen en de werking van WatchITgrow? Neem een kijkje op de WatchITgrow-website!